Ալաձի Պատրաստման Եղանակ

Բարև ձեզ իմ համով-հոտով խմբակիցներ ջան։Առաջին անգամ եմ փոստ անում այս խմբում։Մի քանի օր առաջ աչքովս ընկավ Naira Stepananyan- ի պատրաստած ալաձիները,որը մի քանի օր ինձ հանգիստ չէր տալիիս,այսօր վերջապես որոշեցի պատրաստել։Բաղադրատոմսը քոմենթում կթողնեմ։Երկար-բարակ հետևեցի քոմենթներում կարծիքներին, մի քանիսը ասացին,որ տապակել են բուսայուղով,մնացածը՝առանց։Ես փորձեցի երկու տարբերակն էլ։ ???ՇԱՏ ՀԱՄԵՂ Է։ Միայն բաղադրատոմսը մի քիչ խախտել եմ? շաքարավազը մեկ բաժակ եմ արել,(մենք քաղրակեր ենք)։ Նկարում,մեծ ափսեում բուսայուղով տապակվածներն են?

Պատասխանել այս թեմային

Մեր կայքը օգտագործում է քուքիներ և այլ նմանատիպ տեխնոլոգիաներ՝ տարբերակելու անձնական համակարգիչների միջև, անհատականացված կարգավորումների ծառայության ապահովման, վերլուծության և վիճակագրության, ինչպես նաև բովանդակության և գովազդային ծառայության անհատականացման նպատակներով։ Այս կայքը կարող է նաև պարունակել երրորդ կողմերի քուքիներ։ Եթե դուք շարունակում եք օգտվել այս կայքից, ապա այն համապատասխանում է վերոնշյալ ներկա կարգավորումներին, բայց դուք կարող եք ցանկացած պահի դրանք փոփոխել։ Ավելի շատ տեղեկատվություն այստեղ՝ Գաղտնիություն և Քուքիների Քաղաքականություն