Լահմաջո Պատրաստման Եղանակ

ԼԱՀՄԱՋՈ Սա էլ իմ լահմաջոն։ես աչքաչափով եմ անում։ 2 անգամ աղացած տավարի միս 1կգ,խոզի սալ300գ, գլուխ սոխ,5֊7 ատամ սխտոր(բոլորը աղացած),տոմատ կամ պղպեղի մածուկ,պետրուշկա,սև,կարմիր պղպեղ, 3֊5ճ գդալ ալյուր,ջուր այնքան որ թթվասերի պնդության։ Խմորը֊ աղ,ջուր,ալյուր։ կարելի է ավելացնել ձու և ձեթ։թողնել 20 րոպե հանգստանա։ձվի մեծության գնդեր անել,նորից թողնել 20 րոպե։ գրտնակել ու թավայի մեջ լավաշիկները թխել կարելի է ասել վախացնել որ մնան սպիտակ։ հետո քսել ֆարշը և թխել փակ թավայի մեջ,կամ ծալած վիճակում դասավորել ջեռոցի թավայի մեջ ու դնել ամենավերևը,թխել գրիլի տակ։արագ կարմրում է շուռ ենք տալիս մյուս կողմը։եթե միսը թափվում է եփվելուց հետո կարելի է ֆարշին ալյուրը ավելացնել։

Պատասխանել այս թեմային

Մեր կայքը օգտագործում է քուքիներ և այլ նմանատիպ տեխնոլոգիաներ՝ տարբերակելու անձնական համակարգիչների միջև, անհատականացված կարգավորումների ծառայության ապահովման, վերլուծության և վիճակագրության, ինչպես նաև բովանդակության և գովազդային ծառայության անհատականացման նպատակներով։ Այս կայքը կարող է նաև պարունակել երրորդ կողմերի քուքիներ։ Եթե դուք շարունակում եք օգտվել այս կայքից, ապա այն համապատասխանում է վերոնշյալ ներկա կարգավորումներին, բայց դուք կարող եք ցանկացած պահի դրանք փոփոխել։ Ավելի շատ տեղեկատվություն այստեղ՝ Գաղտնիություն և Քուքիների Քաղաքականություն