Մակարոն Տնական Տուշոնկայով Բաղադրատոմս

Մակարոն տնական տուշոնկայով

Yield:ԱնմիջապեսPrep Time:20 minutesCook Time:60 minutes

Ingredients

միս խոզի - 500գրմակարոն - 200գրսոխ - 2 հատգազար - 1 հատգարեջուր - 100մլպղպեղ չիլի - 1/2 հատդափնու տերև (лавровый лист) - 2-3 հատպղպեղ սև հատիկավոր - 1թ/գդաղ - ըստ ճաշակիձիթայուղ

Պատրաստման եղանակ

Կտրատում ենք միսը, 1 սոխը, գազարը, դնում կաթսայի մեջ, վրան լցնում գարեջուրը և դնում թույլ կրակի վրա շոգեխաշվելու 2 ժամ:Շոգեխաշվելու ավարտից 10 րոպե առաջ ավելացնում ենք դափնու տերևն ու հատիկավոր սև պղպեղը:Ապա հանում ենք խաշած միսն ու տրորում պատառաքաղով:Խաշում ենք մակարոնը ըստ տուփի վրա նշված եղանակի:Տապակում ենք մանր կտրատված սոխն ու չիլի պղպեղը ձիթայուղի մեջ, ավելացնում ենք միսը, աղը, 2ճ/գդ մսի շոգեխաշելուց մնացած արգանակը, խաշած մակարոնը, եփում ենք 5-7 րոպե և հանում կրակի վրայից:Պատրաստի ուտեստը դնում ենք ափսեի մեջ և մատուցում:

Մատուցելիս վրան շաղ ենք տալիս քերած պանիր և զարդարում ենք ռեհանի ճյուղով ?

Պատասխանել այս թեմային

Մեր կայքը օգտագործում է քուքիներ և այլ նմանատիպ տեխնոլոգիաներ՝ տարբերակելու անձնական համակարգիչների միջև, անհատականացված կարգավորումների ծառայության ապահովման, վերլուծության և վիճակագրության, ինչպես նաև բովանդակության և գովազդային ծառայության անհատականացման նպատակներով։ Այս կայքը կարող է նաև պարունակել երրորդ կողմերի քուքիներ։ Եթե դուք շարունակում եք օգտվել այս կայքից, ապա այն համապատասխանում է վերոնշյալ ներկա կարգավորումներին, բայց դուք կարող եք ցանկացած պահի դրանք փոփոխել։ Ավելի շատ տեղեկատվություն այստեղ՝ Գաղտնիություն և Քուքիների Քաղաքականություն