Սալաթ Ֆունչոզա Բաղադրատոմս

Սալաթ Ֆունչոզա

Կարմիր բիբարը կտրել երկար ւ բարակ շերտերով, ավելացնել գազարի կորեկան սալաթ (ես շատ եմ սիրում Երիցյանների խանութինը): Վրան ավելացնել սոյայի սոուս ու մի քիչ ձեթ: Խառնել ու դնել մի կողմ գոնե մի 30 րոպե՝ կարող եք թողնել շատ ավելի երկար, բայց այդ դեպքում սառնարանում: Երբ արդեն պետք է մատուցեք ՝ Ֆունչոզա բրնձի սպագետտին լցնել եռացրած ջրի մեջ 7 րոպեով: Քամել ու ավելացնել մեր խառնուրդին: Կարելի է նաեւ թարմ վարունգ ավելացնել այդ պահին: Լավ խառնել ու մատուցել: Շատ համեղ է: Կարելի է մատուցելուց զարդարել քունջութով:

Պատասխանել այս թեմային

Մեր կայքը օգտագործում է քուքիներ և այլ նմանատիպ տեխնոլոգիաներ՝ տարբերակելու անձնական համակարգիչների միջև, անհատականացված կարգավորումների ծառայության ապահովման, վերլուծության և վիճակագրության, ինչպես նաև բովանդակության և գովազդային ծառայության անհատականացման նպատակներով։ Այս կայքը կարող է նաև պարունակել երրորդ կողմերի քուքիներ։ Եթե դուք շարունակում եք օգտվել այս կայքից, ապա այն համապատասխանում է վերոնշյալ ներկա կարգավորումներին, բայց դուք կարող եք ցանկացած պահի դրանք փոփոխել։ Ավելի շատ տեղեկատվություն այստեղ՝ Գաղտնիություն և Քուքիների Քաղաքականություն