Տոնական Կապույտ Գույնի Ձու

? Տոնական կապույտ գույնի ձու ?4 բաժակ կտրատած կարմիր կաղամբ2 ճ/գ քացախ1 թ/գ աղ1 լ ջուրԲոլոր բաղադրիչները խառնել և դնել կրակին։ Հասցնել եռման, ապա կրակը քչացնել և շարունակել եռացնել ևս 30 րոպե։ Կրակը անջատել, կաղամբը հեռացնել և մնացած լուծույթը թողնել, որ հովանա։ Պինդ խաշած ձվերը դնել այս լուծույթի մեջ։ Ձվերը միանգամից բաց կապույտ երանգ կստանան։ Իսկ մուգ կապույտ գույն ստանալու համար թողեք լուծույթի մեջ ամբողջ գիշեր։ Ամբողջ գիշեր պահելու դեպքում լուծույթի մեջ ընկղմված ձվերը տեղափոխել սառնարան։"Քրիստոս հարյավ ի մեռելոց"."Օրհնյալ է Հարությունը Քրիստոսի"

https://www.facebook.com/AllCuisinesWithAni/photos/a.954455421306069/957113197706958/?type=3

Պատասխանել այս թեմային

Մեր կայքը օգտագործում է քուքիներ և այլ նմանատիպ տեխնոլոգիաներ՝ տարբերակելու անձնական համակարգիչների միջև, անհատականացված կարգավորումների ծառայության ապահովման, վերլուծության և վիճակագրության, ինչպես նաև բովանդակության և գովազդային ծառայության անհատականացման նպատակներով։ Այս կայքը կարող է նաև պարունակել երրորդ կողմերի քուքիներ։ Եթե դուք շարունակում եք օգտվել այս կայքից, ապա այն համապատասխանում է վերոնշյալ ներկա կարգավորումներին, բայց դուք կարող եք ցանկացած պահի դրանք փոփոխել։ Ավելի շատ տեղեկատվություն այստեղ՝ Գաղտնիություն և Քուքիների Քաղաքականություն