Վաֆլե Տորթ Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել հրաշալի ու համեղ “վաֆլե տորթ”

Բաղադրությունը՝

350 գրամ վանիլային վաֆլի

շաքարավազ – 100գրամ

դոնդող – 15 գրամ

150 գրամ սև շոկոլադ

ձվի սպիտակուց – 4 հատ

կարամելային լցոն

հալեցրած կարագ – 100գրամ

ձվի դեղնուց – 1 հատ

200գրամ անալի ընկուզային խառնուրդ

Պատրաստման եղանակը՝

Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան:Վերցնել 100գրամ վաֆլի և մանր կտրատել:Ավելացնել դեղնուցը,վաֆլե փշրանքները, այնուհետև խառնել:Փռել փայլաթիթեղ,տարածել վաֆլե խառնուրդը,փակել,դնել ջեռոցը և սպասել 8 րոպե:8 րոպեից հետո հանել ջեռոցից,թողնել սառչի առանց հանելու փայլաթիթեղից:

Դոնդողը թրջել 30 մլ սառը ջրով, ապա մի փոքր տաքցնել,անընդհատ խառնել մինչև դոնդողը ամբողջովին լուծվի ջրում: Ընկուզեղենը դանակով մանրացնել: Ավելացնել դեղնուցը 50 գրամ շաքարավազի հետ, այնուհետև ավելացնել կարամելային լցոնը,հարել:

Շարունակել հարել,ավելացնել դոնդող և ընկուզեղեն:Զանգավածը դնել սառնարանը 40 րոպե:

Յուղել տորթը ընկուզեղենի և սպիտակուցի խառնուրդով:Ավելացնել վաֆլե շերտը:

Եվս մեկ անգամ յուղել տորթը կրեմով և նորից ավելացնել վաֆլե շերտ:Շարունակել հարել վաֆլին և կրեմը:Հանել տորթը կաղապարից:

Հալեցնել շոկոլադը: Կարագը մանրացնել և ավելացնել մնացած շաքարավազն ու հալեցրած շոկոլադը:Յուղել տորթը ստացված խառնուրդով և դնել սառնարանը մի քանի ժամ:

Պատասխանել այս թեմային

Մեր կայքը օգտագործում է քուքիներ և այլ նմանատիպ տեխնոլոգիաներ՝ տարբերակելու անձնական համակարգիչների միջև, անհատականացված կարգավորումների ծառայության ապահովման, վերլուծության և վիճակագրության, ինչպես նաև բովանդակության և գովազդային ծառայության անհատականացման նպատակներով։ Այս կայքը կարող է նաև պարունակել երրորդ կողմերի քուքիներ։ Եթե դուք շարունակում եք օգտվել այս կայքից, ապա այն համապատասխանում է վերոնշյալ ներկա կարգավորումներին, բայց դուք կարող եք ցանկացած պահի դրանք փոփոխել։ Ավելի շատ տեղեկատվություն այստեղ՝ Գաղտնիություն և Քուքիների Քաղաքականություն